Otvorena nova vinoteka Podruma Štrigova u Čakovcu

Na adresi Trg Eugena Kvaternika 15, Čakovec, otvorena je nova vinoteka Podruma Štrigova. 

Radno vrijeme nove vinoteke je od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati, a subotom rade od 8 do 13 sati.

 Preselili smo se na novu lokaciju i smatramo da je ovo puno frekventnije mjesto za vinoteku. Nadamo se će se prodaja povećati i željeli bismo što više promovirati naša vina. Podrum Štrigova je pod novim vlasnicima dobio nova krila, rekao je Zvonko Ladić, novi voditelj poslovanja Podruma Štrigova.

U svojoj punudi imamo cjelokupan asortiman proizvoda Podruma Štrigova. To su vina sorti: pinot bijeli, graševina, moslavac, rajnski rizling, chardonnay, sauvignon, traminac, muškat ottoneel i muškat žuti.

Prodajemo naše butelje te vino u rinfuzi koju možemo točiti prema željama kupaca. Uz naša vina, prodajemo i žestoka alkoholna pića naših poslovnih partnera, dućana Kitro i TP-a Varaždin u čijemo smo mi sastavu. Istaknuo bih vino Štrigovčanec koji je idealna mješavina za gemišt, dodao je Ladić.

Ovo nam je treća vinoteka, uz vinoteke u Varaždinu i onu u Bjelovaru.

Podrum Štrigova, inače je najveća i najstarija vinarija u Međimurju izgrađena 1964. godine u Međimurju. U sklopu Podruma Štrigova nalazi se i najveća arhiva u Međimurju, ujedno i treća po veličini u Hrvatskoj. Napravljena je 1964. godine, isto kada i sam Podrum. U njoj se pod posebnim uvjetima čuvaju arhivska vina.